Palmiye Soba Kiralama ve Satışı 17EKİ
Palmiye Soba Kiralama ve Satışı

Palmiye Soba Nedir?

Estetik açıdan kullanabileceğiniz en fonksiyonel soba, palmiye soba olmaktadır. Bu soba kullanımları ile dış mekanları ısıtmak oldukça kolay olmaktadır. Açık havada, restoranlarda tercih edilen bu ısıtıcılar TSE belgeleri olmakta ve oldukça güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Açık hava da bu şekilde çok daha özgür bir ortam elde edebilirsiniz.

Bu sobalar homojen ısıtma teknolojisi ile her yeri eşit bir şekilde ısıtmaktadır. Devrilme sensörleri sayesinde oldukça güvenli olan bu ısıtıcılar enerji kaynağı içinde olduğu için kablolama gerektirmeden mobil olarak kullanılabilir. İstediğiniz alana kolayca taşınabilen ürünler ucuz ve az bir yakın ile oldukça etkili bir ısıtma sağlamaktadır.

Piramit Isıtıcı Nedir?

Tasarım ve görünüm olarak çok daha farklı olan piramit ısıtıcı çeşitleri ise üçgen görüntüsü ile çok daha lüks bir kullanım sunmaktadır. Açık havada bu modeller ile 15 ya da 20 m2’lik bir alanı eşit bir şekilde ısıtabilmek mümkün olmaktadır. Sıcaklık ve ısıyı yayan iç kısım özel bir cam ile kaplıdır. Şeklinden dolayı da ısının eşit bir şekilde dağıtılması söz konusudur. 2 metreyi aşan boyları, emniyet ventili ve devrilme sensörleri ile oldukça kullanışlı olan cihazlar, 12 kg LPG tüp ile çalışıyor.

Teraslarınızda, işletmelerinizin açık hava kullanımlarında bu şekilde bir ısıtma ile çok daha geniş bir alanda hizmetler verebilirsiniz. Bu ısıtıcıların en üst kısımlarında koruyucu bir ısı tutucu bulunuyor. Bu şekilde ısının yukarı çıkması engellenir. Isı eşit bir şekilde bulunduğu alanda dağılır. İşletmelerinizde çok daha kazançlı kullanımları ile tercih edebileceğiniz modern bir ısıtıcı olarak tanımlanır.

Isı Şemsiyesi Nasıl Çalışır?

Açık havada özgürlük için kullanabileceğiniz ısıtıcılar arasında Isı Şemsiyesi de bulunuyor. Homojen ısıtma teknolojisini bu üründe de elde edebilir, enerji kaynağı içinde olduğu için kablolama gerektirmeden mobil olarak kullanılabilir. Bu üründe de devrilme ve emniyet sensörü bulunuyor. Modern görüntüsü ile işletmenize değer katan ısıtıcılar, çevre dostu enerjisi ile de oldukça güvenli kullanımları bulunuyor. Açık havada ısı sorunu pratik bir şekilde çözen bu ısıtıcılar, işletmenizin her mevsim daha verimli bir şekilde kullanılabilmesini sağlıyor.

Mantar Soba Özellikleri

Güvenli, ekonomik kullanımları ile tercih edebileceğiniz bir başka model ise mantar soba olmaktadır. Diğer modellerde olduğu gibi ısıyı homojen bir şekilde dağıtan teknolojisi ile tercih ediliyor. Dış mekanlarda, bahçelerde, cafelerde tercih edilebilecek olan ısıtıcılar, mobil kullanımları ile istenilen her alana kolay bir şekilde transfer edilebilir. Geniş mekânlarda uygun alanlara konumlandırılan ısıtıcılar açık havada kullanışlı alanlar oluşturacaktır. Her mevsim kullanışlı açık hava organizasyonları oluşturma imkânı sunacaktır. 2 metreyi aşan boyları ile oldukça kullanışlı olan bu ürünler, şekil olarak biraz değişse bile kullanım pratikliği olarak aynı üstün kaliteyi sunmaktadır.

Mevsimler sonbahara dönmeye başladığında dış mekanlar çok cazip alanlar olmaz. Özellikle işletme sahipleri için bu durum önemli oranlarda ciro düşüşlerine neden olabilir. Yaz aylarında işletmenizdeki verimin devam etmesini sağlayacak çözüm ise doğru alanda uygun ısıtıcı kullanmak ile çözebilirsiniz. Bu şekilde kurumsal alanda müşteri kaybetmezken, bireysel alanda bahçelerinizin ve terasınızın tadını havalar soğuyunca da çıkarmaya devam edebilirsiniz.

Trotec firması olarak dış mekan ısıtıcı kiralama ve satış hizmeti sunmaktayız.

İrtibat No : [444 0 835]

Dış mekanlarda yapılan organizasyonlar için havalar biraz serinlemeye başladığında ısıtma sorunları olabiliyor. Bu sorunlar için hem fonksiyonel, hem de estetik çözümler bulabilirsiniz. Özellikle işletmeler için açık hava alanlarını daha kullanışlı hale getirecek ısıtıcılar ile daha geniş alanlarda, konforlu hizmetler vermek söz konusu olacaktır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.