Şap Kurutma 17EKİ
Şap Kurutma

Yüzyılın Buluşu ‘’Şap Kurutma Cihazı’’

Betonun Da Artık Bir Makinesi Var

Çamaşır yıkama, bulaşık yıkama, halı yıkama, saç kurutma, hamur kurutma makinesi derken sonunda şap kurutma makinesi da piyasaya çıktı… Sıkıntılı durumlar her zaman alternatif arayışlarının hız kazanmasına neden olurmuş. Örneğin önceki yıllarda inşaatları, su baskınına uğrayan evleri, otelleri, iş yerlerini, okulları, kamu kurum ve kuruluşlarının zemin ve duvarlarını kurutmak için ya içlerinde günlerce elektrikli soba ya da odun sobası yakarlar, ya da ilkel bir şekilde boş bir tenekenin içerisinde odun kağıt yakarak, yayılan ısının duvarı kurutacağı düşünülürmüş ve bu işlem günlerce sürdürülürmüş. İşe yarayıp yaramadığı tartışılır elbette ama zaman kaybı, para kaybı ve riskleri düşünüldüğü zaman tek kelimeyle gereksiz ve işe yaramaz bir çalışma olduğu söylenilebilir. Oturulan veya çalışılan binanın, evin, kuruluşun içerisindeki hijyen ve sağlıklı koşulları sağlamak için öncelik altyapı ve duvarlardan başlar. Kuru olmayan bir binanın içerisindeki yaşama elverişli koşullar tartışılır.

Zamandan Ve Paradan Tasarruf Sağlayın

Konumuzun özüne dönecek olursak, şap kurutma cihazı nedir? zamanın ilerlemesine , mevsimsel şartlara, veya binanın yaşına bağlı olarak zamanla ortaya çıkan nem, rutubet, küf, akma, kokma sorunları şap kurutma cihazı ile kısa sürede kurutularak ortadan kaldırılmaktadır. Bu konuda alternatif arayışlar içerisine giren firma ya da kişiler, keşfettikleri bu teknolojiyle, hem zamandan, hem de paradan ciddi tasarruflar sağlamaktadırlar. Özellikle temizlik firmaları, inşaat şirketleri, eski yapı sahipleri, yeni inşaatların yönetimleri tarafından tercih edilen ve yeni bir teknoloji olmasına karşın oldukça sık kullanılan beton kurutma cihazlarını satın almanın yanında kiralama şansıda bulunmaktadır.  Bu teknolojinin en büyük diğer bir avantajı da projelerinizin hızlanmasında zaman kaybının önüne geçerek, işgücü kaybına engel olmasıdır ki bunun atlanmaması gereken en önemli detaylardan birisi olduğunu söyleyebiliriz.

Rutubeti Hayatınızdan Çıkartın

Türkiye de Şap kurutma sektöründe hizmet veren belirli başlı şirketler vardır ve bu şirketler 2000 yılı sonrasında ortaya çıkan bu teknolojiyi, en iyi şekilde kullanarak günümüze kadar taşıdılar. Mevcut teknolojiyle 300 kg nem oranı yaklaşık olarak 24 saat gibi kısa sürede depolanırken, her alan için ihtiyaç duyulan cihaz kapasitesi farklılık gösterebilmektedir. M2’ye göre, nem oranının ya da ıslaklığın yoğunluğuna göre uygun olan cihazı almak ya da kiralamak, yani doğru olana yatırım yapmak işinizi büyük ölçüde kolaylaştıracaktır. Beton nasıl kurutulur? : Su hayatımızın olmazsa olmazlarındandır.  Başta demir ve çelik olmak üzere pek çok materyalin yapımında sudan faydalanılır. İnşaat sektöründe de aynı şekilde betonun yapımın da ki ana malzeme sudur. Fakat betonun oluşumu tamamlandıktan sonra su en istenmeyen, hatta betonun düşmanı diye niteleyebileceğimiz bir hale dönüşür. Beton kurutma makinelerinin gereksinimi de tam bu noktada ortaya çıkar. Yüksek performansı, maksimum seviyede ki üfleme kuvveti ve uzun süre çalışabiliyor olması duvarların ya da betonun içerisinde ki nem dengesini sağlayarak ıslaklığın ve çiğin kurutulmasında ciddi rol sahibidir.

Teknolojiyi Doğru Kullanın

Yaşadığımız veya çalıştığımız yerlerde bulunan nem oranının yüksekliği insan hayatı için ciddi tehditler oluşturabilmektedir. Bu nedenledir ki nem ve rutubeti hayatımızdan olabildiğince uzak tutmalıyız. Nemli beton nasıl kurutulur ? sorusunun cevabını bundan 10-20 sene önce arayacak olursak, yüzlerce belki de binlerce cevap alabileceğimiz muhakkaktı. Ama günümüz teknolojisine bakarsak, kiralayacağımız ya da satın alacağımız bir beton kurutma makinesi ile hem daha az maliyetli, hem daha sağlıklı, hem de daha kısa sürede sorunu çözüme kavuşturmuş oluruz. Bilinçli toplumların oluşturulması ancak bilinçli tüketimle mümkündür.

Çamaşır yıkama, bulaşık yıkama, halı yıkama, saç kurutma, hamur kurutma makinesi derken sonunda şap kurutma makinesi da piyasaya çıktı… Sıkıntılı durumlar her zaman alternatif arayışlarının hız kazanmasına neden olurmuş.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.