Nem Kurutma Cihazı TTK 200 17EKİ
Nem Kurutma Cihazı TTK 200

Nem Kurutma Cihazı TTK 200

Nem Kurutma Nedir?

Nem kurutma, mekan içerisinde bulunan fazla nem miktarının, bireylere ve ürünlere zarar vermemesi adına kurutulması anlamına da gelmektedir. Ortamda bulunan yüksek miktardaki nem, ancak TTK 200 gibi önemli ve oldukça güçlü cihazlar ile kontrol altına alınabilmektedir. Nem kurutma yöntemleri arasında, havalandırma ve diğer yöntemler bulunmasa da, belirtilen hiçbir yöntem, nem kurutma cihazları kadar büyük etkiler sağlamamaktadır. Mekanın havasının en ideal hale gelmesine ve nem oranın azalmasına ancak mekandaki havanın kurumamasına yardımcı olan nem kurutma cihazlarının en popülerlerinden bir tanesi TTK 200, kısa sürede sağladığı yüksek performans ile de oldukça pratik bir ürün olarak bilinmektedir.

Nem Kurutmanın Faydaları Nelerdir?

Nem kurutmanın en büyük faydaları arasında, bireylerin sağlığını tehdit etmemesi yer almaktadır. Ortamda ya da inşaatlarda bulunan fazla nem, bir süre sonra rutubetin oluşmasına, mekandaki ürünlerin zarar görmesine ve bireylerin bazı sağlık problemleri yaşamalarına neden olabilmektedir. Özellikle bireylerde, romatizma, solunum yolu problemleri, astım, bronşit gibi hastalıkların ortaya çıkmasına sebep olan fazla nem, kurutulmadığı takdirde bireylerde daha fazla hasarın oluşmasına neden olabilmektedir. Nem kurutmanın en büyük faydalarından bir diğeri ise binaların ve yapıların sağlam kalması olarak adlandırılabilmektedir. Rutubet ve nem yapıların zarar görmesine, yavaş yavaş tükenmesine ve çürümesine neden olduğu için, ürünlerin uzun ömürlü olmasına nem kurutma son derece gereklidir.

Nem kurutma anlamında, bireylerin ve firmaların bilinçlenmesi üzerine birbirinden farklı cihazlar üretilmiş durumdadır. Her biri yüksek nem alabilme kapasitesine sahip olan cihazlardan TTK 200, bireylerin en çok kullandığı ve popüler olan nem alma cihazları arasında yer almaktadır. Yüksek nem alabilme kapasitesi, uzun yıllar kullanılabilen dayanıklı yapısı ve her yere taşınabilen pratik hali ile bireylerin ve firmaların kullanışlı ürünleri arasında da bilinmektedir. Yaklaşık olarak 11 litre büyüklüğündeki su ve nem toplama kapasitesinin yanı sıra sessiz olarak çalışan cihaz, kullanıldığı ortamda gürültü kirliliğinin oluşmasını da engellemektedir. Yatay ve dikey olarak ayarlanabilen nem kurutma cihazı TTK 200, aynı zamanda çalışma saat sayacına da sahiptir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.