Nem Kurutma Cihazı TTK 355 17EKİ
Nem Kurutma Cihazı TTK 355

Nem Kurutma Cihazları

Higrostat kontrollü nem alma cihazlarından olan cihaz, nem oranını korumak için idealdir. Ev ortamında rahatlıkla kullanabileceğiniz, son teknoloji ile donatılmış nem alma cihazının nem oranını anlayarak otomatik çalışma özelliği de vardır.

Çalışma Prensipleri ve Özellikleri

Nem alma cihazlarının otomatik algılama sensörleri, enerji tasarrufu ile çalışmalarına, aydınlatmalı Led panelleri de görsel açıdan da estetik bir görüntü sergilemelerine neden olur. Kolay kullanımları, hafif oluşları, yer kaplamamaları, otomatik kapanabilmleri, deviardaim özellikleri ile havayı yenilemeleri, su hazneleri dolduğunda verdikleri uyarı ışıkları, onları oldukça kullanışlı cihazlardan yapar. Nem ölçme cihazları ile birlikte de kullanılan nem alma cihazları bu sayede daha etkili sonuçlar verirler.

Nem oranı istediğiniz seviyenin altına düştüğünde otomatik olarak açılabilen cihaz, hava filtreleri ile tozlara ve tüylere karşı da hijyen sağlar. Bu anlamda alerjisi olan kişiler için sağlıklı bir tercihtir. Kullanılacak mekana göre farklı boyutlarda olabilen ve özellikleri değişkenlik gösteren nem alma cihazlarının ortak özelliği, sağlık açısından olması gereken nem seviyesini sağlamak ve ister ev, ister iş yeri olsun, bu nem oranının korunmasını sağlamaktır.

Cihazın Faydaları

Nem ve rutubet nedeniyle duvarlarda oluşan siyahlıkların hem görsellik hem de sağlık açısından zararlı olduğu bilinmektedir. Kimi zaman  tavanda da meydana gelen sararmalar, ileride daha maliyetli işlemlerin yapılmasını gerekli kılar. Boya, badana, dış cephe, yalıtım gibi gerekliliklerin ardı arkası kesilmez. Dolayısıyla TTK 355 nem kurutma cihazı, hem sağlığınız hem de maliyetli yatırım yapmanız için gereklidir. Güç tasarrufu ile fazla enerji harcamadan çalışan cihaz, ekonomiktir. Ayrıca otomatik kapanma özelliği enerji tasarrufunu da arttırmaktadır. Bilhassa kış aylarında evi havalandıramadığınız için ve oluşan terleme için önlem amaçlı kullanılabilir.

Mekanı rutubetten ve nemden kurtarmak için geliştirilen nem kurutma cihazlarının farklı modelleri mevcuttur. TTK 355, kullanışlı olan modellerden bir tanesidir ve etkili sonuçlar sunmaktadır. Hastalıklara sebep olan, rutubete sebep olan, böceklerin üremesine, üretim ve yaşam koşullarının sağlıksızlaşmasına sebep olan nem, kurutma cihazları ile giderilebilir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.