Infrared Isıtıcılar İle Farklı Isınma İhtiyaçlarınıza Çözüm Bulun 28EKİ
Infrared Isıtıcılar İle Farklı Isınma İhtiyaçlarınıza Çözüm Bulun

 

Soğuk havalarda ısınma ihtiyacı farklı cihazlar ile çözülmektedir. Farklı ortamlarda farklı ihtiyaçlar doğduğu için kullanılması gereken ısıtıcılar da birbirinden farklı olmaktadır. Örnek vermek gerekirse kış aylarında soğuk odaları ve kapalı alanlardaki tüm havayı ısıtmak ve belirli bir süre boyunca odayı sıcak tutmak için fanlı ya da seramik ısıtıcılar daha iyi bir performans sunacaktır.

İnfrared ısıtıcılar ise güneşin ısıtma şekliyle aynı mantığa sahiptir. Bu ısıtıcılar ışıma yöntemiyle ortamı ısıttıkları için direkt olarak vurdukları bölgenin ısınmasını sağlarlar. Bu durum hem kapalı hem de açık alanlarda kullanımını mümkün kılar. Kapalı alanlardaki tüm havanın ısıtılması için çok verimli olmasa da büyük alanlarda kişilerin faaliyet gösterdiği bölgelerin ısıtılmasında işe yaramaktadır.

Işıma yönteminde çok yüksek enerjiye sahip ışınlar direkt olarak ısıtılmak istenen bölgenin üzerine gönderilir. Bu ışınlar kaynaktan dik olarak geldiklerinde yüksek verimlilik elde edilmektedir. Bu nedenle soğuk bir ortamda dahi infrared ısıtıcı kişilerin faaliyet gösterdiği bölgeye doğru çalıştırıldığında kişilerin üşümemesi sağlanır.

Infrared Isıtıcıların Avantajı Nedir?

İnfrared ısıtıcılar her geçen gün daha düşük enerji tüketimi ile çalışmaktadır. Gelişen teknoloji sayesinde bu cihazların enerji verimlilikleri arttırıldığı için kullanımı daha da mantıklı hale gelmektedir. Elbette ki ısıtma işlemi diğer işlemlere kıyasla yine de yüksek enerji gerektirmektedir ancak infrared ısıtıcılar hedefe yönelik çalıştıkları için verimlilikleri her geçen gün artmaktadır.

Evlerde küçük ya da büyük odalarda ısıtma ihtiyaçları için kullanıldığı gibi kafe ve restoran gibi mekanlarda da farklı ısıtma ihtiyaçları için rahatlıkla kullanılmaktadır. Düşük kapasiteli infrared ısıtıcılar bile pek çok alanda yüksek verimlilik ile ihtiyaçları karşılamaktadır.

Açık Alanlarda İnfrared Isıtıcı

İnfrared ısıtıcıların en çok kullanıldığı alanlardan biri de açık alanlardır. Özellikle kafe ya da restoren gibi mekanların bahçe bölümlerinde ısıtma ihtiyacını karşılamak üzere direkt olarak müşterilerin bulunduğu bölgeyi ya da bölgeleri etkileyen bu ısıtıcılar yüksek verimlilik ile açık alanlarda üşümemeyi sağlamaktadır.

Isıtıcıdan çıkan yüksek enerjili ışınlar direkt olarak insanların bulunduğu bölgeye ve hatta insanların üzerine giderek ısınmalarını sağlamaktadır. Bu şekilde tüm ortamın ısıtılmasının imkansız olduğu ortamlarda lokal bölgelerin ısıtılması ve kişilerin üşümemesi için en ideal seçeneklerden biri olarak infrared ısıtıcılar sıklıkla kullanılmaktadır.

Aynı zamanda Trotec marka ısıtıcılarda küçük ihtiyaçlarınız için Infrared Isıtıcı IRS 800 E gibi ekonomik ve pratik bir modeli tercih edebilirsiniz. Ya da daha büyük ihtiyaçlarınız için yüksek kapasiteli Infrared Panel Isıtıcı / Infrared Isıtıcı TIH 650+ modelini de değerlendirebilirsiniz. Trotec marka infrared ısıtıcılarda tüm müşterilerin her çeşit ihtiyacına uygun olarak bir infrared ısıtıcı bulmak mümkündür.

Infrared Isıtıcı IRS 800 E Teknik Özellikleri

Evinizde ya da ofisinizde bir infrared ısıtıcıya ihtiyaç duyuyorsanız en doğru seçeneklerden birine bakıyorsunuz. Yüksek verimliliği ile hizmet veren bu ısıtıcı her ortamda son derece ideal bir ısınma sunmaktadır. Pratik bir şekilde kurulur ve ön ısıtma gerektirmez. Elektrik bulunan her yerde hiç vakit kaybetmeden kullanmaya başlamak mümkündür. Aynı zamanda istenen her ortamda kullanılabilecek şekilde portatiftir. 800 W gücünde olan cihaz benzer ürünlere kıyasla çok daha az enerji tüketimi yapmaktadır. Küçük ve orta çaplı ortamlarda kullanmak için son derece ideal bir ısıtıcıdır.

  • Ön ısıtma gerektirmeden infrared ısı
  • Eşit ve hedefli ısı dağılımı
  • Temiz, yoğunlaşmamış, kokusuz ve sessiz
  • Toz oluşturmaz, allerjenler için uygundur
  • 2 ısıtma kademesi, 800 w ısıtma performansı
  • 2 kuvars elemanı
  • Cihazın altında bulunan devrilme koruma şalteri
  • Kolay taşınabilir ve kullanılabilir
  • Enerji tasarruflu

 

Infrared Panel Isıtıcı / Infrared Isıtıcı TIH 650+ Teknik Özellikleri

Infrared panel ısıtıcılar ortamda bulunarak bir kalorifer peteği gibi ortama ısı vermektedir. Bu şekilde homojen bir hava dağılımı sağlanır ve ortamın da eşit olarak ısıtılması sağlanır. Özellikle fanlı ısıtıcılar gibi yüksek sesli çalışmadığı ve oksijen tüketimi yapmadığı için yaşam alanlarında kullanılması son derece mantıklıdır.

  • Profesyonel kalite „made in Germany“ – Orijinal Trotec üretimi
  • 650 W ısıtma performansı ile yüksek değerli infrared panel ısıtıcı
  • Yenileyici malzemeler tüm alanda eşit ısı dağılımı sunar
  • Maksimum enerji tasarrufu ve ideal performans
  • Hızlı kurutma işlemleri için IR-C ışınlı etkin ısıtma uygulaması
  • Işık dalgaları üzerinden ısı kaynağı - objeler ısıtılır ve ısı kaybı olmaz
  • Temiz ısı - sessiz, kokusuz, yoğuşmasız ve enerji tüketimi yoktur
  • Hızlı ve güvenilir istiflenebilir
  • TIH 350+ ile birlikte kullanılabilir
  • Sağlam alüminyum bağlantı tasarımı - dayanıklı ve bakım gerektirmeyen Trotec kalitesi
  • Malzemesiz monte edilebilir stant ayakları
  • Stant ayakları ile taşıma esnasında tutucu
  • Entegre enerji tüketim sayacı (MID-konform)

Soğuk havalarda ısınma ihtiyacı farklı cihazlar ile çözülmektedir. Farklı ortamlarda farklı ihtiyaçlar doğduğu için kullanılması gereken ısıtıcılar da birbirinden farklı olmaktadır. Örnek vermek gerekirse kış aylarında soğuk odaları ve kapalı alanlardaki tüm havayı ısıtmak ve belirli bir süre boyunca odayı sıcak tutmak için fanlı ya da seramik ısıtıcılar daha iyi bir performans sunacaktır.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.