Restoranlarda Trotec Sayesinde Virüs Koruması 24EKİ
Restoranlarda Trotec Sayesinde Virüs Koruması

Tüm dünyada normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte faaliyetlerine geri dönen restoranlarda virüsten korunmak için alınması gereken önlemler de son derece önem kazandı. Restoran gibi kalabalık gruplar tarafından ziyaret edilen mekanların iyi havalandırılması gerektiği özellikle normalleşme sürecinde görülmüştür.

Havalandırma imkanları kısıtlı olan mekanlarda virüsün bulaşmasını engellemek için yapılması gereken en önemli faaliyet hava filtreleme ve temizleme cihazı kullanılmasıdır. Bu noktada Trotec TAC V+ ile profesyonel hafa temizleme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Ortamdaki virüs taşıma potansiyeline sahip, havada asılı kalan aerosolleri filtreleyerek sürekli olarak iç mekan havasını temiz ve sağlıklı tutar.

Sistematik Şekilde Tedbirler Alınmalı

Sürecin iyi bir şekilde kontrol edilmesi son derece önemli. Bunun için de profesyonel bir yaklaşım ile uzun vadeli bir çözüm düşünmek gerekir. Özellikle salgın sebebiyle restoran ve otel gibi sektörlerin işlerine yeniden ara vermemeleri çok önemlidir. Bu nedenle virüse karşı en iyi korunma yönteminin belirlenmesi büyük önem arz etmektedir.

Kapalı ortamlarda havanın sürekli olarak filtrelenmesi en mantıklı seçenek olarak görülmektedir. Bu durum uçaklarda da uygulanmaktadır ve HEPA filtresi sayesinde virüslerin çok yüksek bir başarıyla filtrelenmesi sağlanmaktadır. Bu sayede belirli aralıklarla ortamdaki hava tamamen temizlenir.

Kullanılan cihazlar ve ek tedbirler dışında elbette ki ortamda kişilerin sosyal mesafe ve maske gibi kurallara uyması da çok önemli. Yakın temas kurulan durumlarda ortam havasını temizleyen cihazların kullanımı da büyük bir anlam ifade etmeyecektir.

Virüsün Bulaşmasında Aerosol Etkisi Önemli

Virüsün yayılmasında sosyal mesafe kurallarına dikkat edilmemesi, temas edilen ortamların yeteri kadar temizlenmemesi gibi durumlar çok etkili olsa da aerosoller aracılığıyla da virüsün önemli miktarda bulaştığı bilinmektedir. Bu noktada önlem almak son derece önemlidir.

Virüsü taşıyan kişilerin bulundukları ortamda nefes almaları ve konuşmaları gibi durumlarda sonra ortama bıraktıkları çok hafif sıvı partikülleri havada uzun sürede çökmektedir. Bu çökme sürecinde aynı ortamdan geçen başka birisi sosyal mesafe kuralını ihlal etmemesine rağmen taşıyıcı kişinin solunum yolundan gelen aerosol tanecikleri sebebiyle virüsü alabilir. Bu sebeple ortamdaki havanın sürekli olarak filtrelenmesi aerosoller aracılığıyla gerçekleşen bulaşma vakalarını büyük oranda engelleyerek virüsün yayılmasını engelleme yolunda yardımcı olacaktır.

Düşük Geçirgenlik Oranı, Yüksek Performans

<%0,005 oranında geçirgenlik filtresi sağlayan TAC V+ ve TES200 hava filtreleme cihazları sınıf 14 HEPA filtreleri ile döneminin en iyi ürünleri olarak gösterilebilir. Günümüzde birinci sınıf olarak nitelendirilebilecek kalitede hava filtreleme yeteneğine sahiptir.  Sınıf 13 HEPA filtreleri ile kıyaslandığında geçirgenlik oranı çok daha düşük ve partikül filtreleme oranı çok daha yüksektir.

Trotec H14 HEPA filtreleri kalite garantisi:

  • Filtrelerin her birine ait özel seri numarası bulunmaktadır.
  • Test raporları her siparişe eklenerek gönderilir.
  • Testler Avrupa standartlarına uygun olarak yapılmaktadır.

Tüm dünyada normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte faaliyetlerine geri dönen restoranlarda virüsten korunmak için alınması gereken önlemler de son derece önem kazandı. Restoran gibi kalabalık gruplar tarafından ziyaret edilen mekanların iyi havalandırılması gerektiği özellikle normalleşme sürecinde görülmüştür.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.