TAC V+ Hava Temizleyici İle Virüssüz Hava ve Yüksek Performans 18EKİ
TAC V+ Hava Temizleyici İle Virüssüz Hava ve Yüksek Performans

Pandemi sürecinde büyük sorun yaratan virüsler havada aerosol partikülleri olarak bulunur. Tükürük ya da nem gibi farklı sıvı ya da katı partiküllerin hava içinde heterojen karışması olarak adlandırılan bu durum özellikle solunum yolu ile bulaşan virüslerin yayılması için ideal bir imkan sunmaktadır.

Salgın sürecinde normalleşme sürecini başlatmak için en önemli unsur havayı düzenli olarak filtrelemek ve temizlemektir. Ancak bu sayede havadaki virüsler öldürülebilir. H14 HEPA filtresine sahip olan TAC V+ hava temizleyici mobil kullanıma uygundur ve hemen kullanılabilir.

Virüsün Yayılmasını Önlemek Önemli

Aerosol parçacıkları virüsü bulaştıran kişilerin nefes ya da tükürüklerinden salınan, son derece hafif olduğu için havada belirli bir süre çökmeyen partiküllere denmektedir. Bu noktada özellikle kapalı ortamlarda aynı havayı soluyan insanların tam anlamıyla güvende olması için kesin çözümler üretilmesi gerekmektedir.

Kesin çözümler üretmek adına geliştirilebilecek en iyi yöntem ortamdaki havanın mümkün olduğunca sık bir şekilde filtrelenmesidir. Ortama gelen ve virüsü taşıyıcı özellik gösteren bir kişi virüsü son derece kolay bir şekilde ortamın havasına karıştırabileceği için hava temizliği yapılmalıdır.

Özellikle firmalarda ve ofislerde bir arada bulunan kişiler aynı oda içinde sürekli nefes alarak virüsün yayılma ihtimalini arttırmaktadır. Bu gibi durumlara karşı geliştirilmiş olan TAC V+ ile kapalı ortamların havasını temizleme anlamında son derece etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Hava Temizlemede Profesyonel Çözüm

HEPA filtrelerinin kullanımı yaygın olsa da mobil anlamda HEPA filtreli bir hava temizleyici ilk kez TAC V+ ile mümkün hale geldi. Virüslerin yok edilmesi konusunda ne kadar iddialı olduğunu defalarca kanıtlayan HEPA filtreler ilk mekanlarda virüsün bulaşma ihtimalini büyük oranda düşürüyor.

TAC V+ ortamdaki havanın içinde bulunan tüm aerosol partiküllerini filtre içine alıp ardından dekontaminasyon işlemi gerçekleştirerek virüslerin tüm etkisini yitirmesini sağlıyor. Bu şekilde iç mekan havasını temizleyerek özellikle şirketlerde son derece güvenli bir çalışma ortamı sağlıyor.

TAC V+ Hava Temizleme Cihazı Avantajları:

  • Sınıfının en iyi taşınabilir cihazı olarak bulunduğu ortamlarda saatte 20 keze kadar havayı tamamen filtreler. Bu şekilde tüm ortamın havasını 1 saatte 20 defaya kadar tamamen temizlemiş olur.
  • Partiküllerin %99 oranla HEPA filtrelerine takılmasını sağlamak amacıyla cihaza giren partiküller öncelikle inceltilir. Ardından filtreden geçirilir. Bu sayede son derece yüksek verimlilik elde edilir.

Salgın sürecinde normalleşme sürecini başlatmak için en önemli unsur havayı düzenli olarak filtrelemek ve temizlemektir. Ancak bu sayede havadaki virüsler öldürülebilir. H14 HEPA filtresine sahip olan TAC V+ hava temizleyici mobil kullanıma uygundur ve hemen kullanılabilir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.