TAC V+ ile Görünen, Görünmeyen Tüm Bakteri ve Virüslerden Kurtulun! 17EKİ
TAC V+ ile Görünen, Görünmeyen Tüm Bakteri ve Virüslerden Kurtulun!

TAC V+, bulunduğu odadaki havada asılı kalan maddeleri ve zararlı aerosol bulutlarını temizleyen verimli, performanslı bir hava temizleme cihazıdır. TAC V+ ile bulunduğunuz odada herhangi bir virüs ya da yabancı madde içermeyen temiz hava oluşmasını sağlayabilirsiniz. Cihaz mobil olarak kullanılmakta ve istediğiniz odaya götürüp elektriğe bağlamanız yeterlidir.

Kullanıldığı alandaki hava, mikroplardan, ince toz ve hava yoluyla taşınan mikro partiküllerden arındırılmış bir şekilde ortama geri yüklenir. TAC V+’ da bulunan H14-HEPA filtreleme sistemi sayesinde, kirli oda havasının verimli bir şekilde emilmesini ve temiz bir şekilde tekrar odaya verilmesi sağlanır.

TAC V+’da bulunan özel HEPA filtrede, filtreye takılan tüm virüs ve partikülleri düzenli aralıklarla yok eden ve bu sayede filtreyi kendiliğinden yenileyen bir teknolojiye sahiptir. Bu özelliği sayesinde sürekli sirkülasyon yaşanan kalabalık ortamlarda havadan virüs bulaşma riskini ve toz yoğunluğu olan bölgelerde tozsuz çalışma ortamı oluşturulur.

TAC V+ Sistem Bileşenleri

TAC V+ mbil hava temizleme cihazı, hava sirkülasyonu sağlayan güçlü bir fan, H14 ana filtre ve F7 ön filtreden oluşan güçlü bir filtreleme sistemine sahiptir. Bu özellikleriyle bekleme ve çalışma alanlarının havasının arındırılarak temiz hava bölgeleri oluşmasını sağlanır.

  • DualDecon Üfleme Kulesi: Cihaza özel şekilde yerleştirilmiş DualDecon hava üfleme kulesi sayesinde, çalışma bölgesinin tüm alanlarına temiz hava üflenmesi sağlanır.
  • Hortum Bağlantısı Adaptör Kapağı: Bu adaptör TAC V+’ın DualDecon üfleme kulesi yerine yerleştirilerek direkt olarak mevcut havalandırma sistemlerine temiz hava aktarılması sağlanır. Bu sayede TAC V+ ile merkezi olmayan bir hava filtreleme ve temizliği işlemi gerçekleştirebilir.
  • H14-HEPA Filtre: Trotec tarafından özel olarak üretilen bu filtre 0,1-0,2 mikrometre arasındaki partiküllerde %99’luk bir ayrıştırma olanağı sağlar. Böylelikle havada asılı kalan partiküllerin etkisizleştirilmesi sağlanır. H14-HEPA filtre, cihaza entegre olan F7 ön filtre ile birlikte havada bulunan virüsler, mikroplar, toz, kâğıt veya tekstil ürünlerinin mikro parçacıklarının etkin bir şekilde ayrıştırılmasını sağlar.

Kamusal Alanlarda Hava Temizleme

TAC V+ hava temizleme cihazı, insan sirkülasyonunun fazla olduğu bölgelerde verimli bir şekilde havadaki yabancı maddelerin azaltılmasını sağlar. Eğlence mekanları, kamuya açık alanlar, büyük marketler gibi çok sayıda insanın girip çıktığı yerlerde, havadaki mikrop ve yabancı madde oranı artar.

Yapılan araştırmalara göre, korunmasız bir şekilde öksürme yoluyla ağızdan çıkan mikropların birkaç saniyede metrelerce mesafe kat ettiği ispatlanmıştır. Bu da bize göstermektedir ki, başta koronavirüs olmak üzere birçok virüsün bulaşma derecesini maksimum şekilde azaltmak için, insanların sıklıkla girip çıktığı yerlere ‘Temiz Bölge Alanları’ kurulması yüksek önceliktir. İnsanların sıklıkla ziyaret ettiği bu alanlar:

-Dükkanlar                             -Bekleme alanları

-Süpermarketler                   -Spor salonları

-Yemekhaneler                     -Kantinler

Toz Yükü Altındaki Çalışma Alanlarında Hava Temizleme

Yüksek performanslı TAC v+ hava temizleme cihazı, direkt olarak çalışma yerindeki virüsü, tozu, kağt ve elyaf mikro parçacıklarını filtreler.

Birçok üretim bölgesinde, sipariş hazırlama ve gönderim istasyonlarında, havada ince bir toz yükü oluşmaktadır. Paket ve gönderi kartonları ile çalışırken havada yüksek oranda ince kâğıt elyafları, aynı şekilde tekstil sektöründe de havada mikro tekstil partikülleri birikmektedir. Bu partiküller çalışanların sağlığını olumsuz etkilerken aynı zamanda bilgisayar ve hassas makinelerdeki arızalanma sıklığını artırır.

TAC V+, mobil kullanımı sayesinde doğrudan tozun oluştuğu bölgeyi temizler. 20 metrekare büyüklüğünde ve 8 metre yüksekliğinde bir çalışma bölgesini 10 saatte temizler ve ortamı arındırılmış bir şekilde tutar.

TAC V+, çalışma ortamı değiştiğinde yeniden konumlandırılabilir. Cihazın yeri esnek bir şekilde değiştirilerek istenen ortamlarda hava arındırılması sağlanır. Çalışması için elektrik prizi yeterlidir.

Temiz hava çok değerlidir. Sadece çalışan sağlığı açısından değil, işletme ekonomisi açısından da önemlidir. Profesyonelce temizlenen hava, temizlik harcamalarını azaltır, bakım ve arıza sürelerinin azalmasını sağlar.

TAC V+, bulunduğu odadaki havada asılı kalan maddeleri ve zararlı aerosol bulutlarını temizleyen verimli, performanslı bir hava temizleme cihazıdır. TAC V+ ile bulunduğunuz odada herhangi bir virüs ya da yabancı madde içermeyen temiz hava oluşmasını sağlayabilirsiniz. Cihaz mobil olarak kullanılmakta ve istediğiniz odaya götürüp elektriğe bağlamanız yeterlidir.

Websitemize Hoşgeldiniz

Hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için e-posta, telefon veya iletişim formumuz aracılığı ile rahatlıkla irtibat sağlayabilirsiniz.